Eindejaarsfolder 2017-2018

Hieronder krijgt u een beknopt overzicht van wat u zoal in onze Feestfolder kan vinden. 
Eindejaarsfolder bekijken?  Klik hier
 

APERITIEFHAPJES
Koude en warme amuses, huisbereide hapjes of een volledige tapasschotel.

 

 

 

 

 

 


Bestel hier uw hapjes

 

VOORGERECHTEN
Onze voorgerechten worden per persoon gegarneerd op een bord of vispannetje.  Nieuw dit jaar bij de koude voorgerechten is de Carpaccio van tonijn met kruidenolie en garnituur.  Bij de warme voorgerechten hebben we o.a. een Sloepje van tongrolletjes met preisaus en een mooi gevuld Vissersbordje met gebakken koolvis, gegrilde coquille en saffraansaus.

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek al onze voorgerechten en bestel hier

 

HOOFDGERECHTEN
Vlees en vis, klassiek en gewaagd: ook bij onze hoofdgerechten vindt u voor elk wat wils.  Deze gerechten zijn telkens inclusief een warme groenteschotel (bij vleesgerechten) of een slaatje van de chef (bij visgerechten). 
Ook de eindejaarstopper mag niet ontbreken: Gevulde babykalkoen met veroniquesaus en warme groenteschotel.  U kan de kalkoen zelf bakken en versnijden of wij doen dit allemaal voor u zodat u enkel nog hoeft op te warmen.


 

 

 

 

 

Maak een keuze uit onze 16 hoofdgerechten

 

MENU'S
Door het grote succes van vorig jaar, hebben we dit jaar voor u 3 menu's samengesteld.  Een standaardmenu met soep, hoofdgerecht en dessert.  Een 2e menu waar we nog een extra voorgerecht toevoegen en dan onze Klasse menu 3 waar we 5 gangen voorzien!  Ook de kinderen vergeten we niet met een kindvriendelijke versie.
Opgelet: tijdens de eindejaarsfeesten kunnen we om praktische redenen geen wijzigingen in de menu's toestaan.

Bestel hier uw menu (vanaf 2 personen)

 

LEKKER TAFELEN ...
Klasseslager Hemelsoet staat gekend voor zijn verzorgde "funschotels".  Wij brengen graag een ambachtelijke, lekkere schotel op uw tafel!  De keuze is groot: fondue, gourmet, teppanyaki, steengrill, hamburgerparty, winterbarbecue en wokschotel.  Er zit zeker eentje tussen die u kan bekoren!
Ook de groentjes en sausjes kunnen wij voorzien voor u.

 

 

 

 

 

 

Een volledig overzicht vindt u hier

KOUD BUFFET EN KAASSCHOTEL
Gemakkelijk en overheerlijk!  Op tafel plaatsen en uw gasten bedienen zichzelf.  Ons Klassebuffet kan u uitbreiden naar wens met extra gepocheerde zalmfilet, kippenboutje, gebakken scampi's, ...  Dit jaar kan u ook een echt Breugelbuffet bestellen: dit zijn uitsluitend ambachtelijke producten gemaakt in eigen atelier!
Een kaasschotel van Klasseslager Hemelsoet wordt rijkelijk gegarneerd met vers fruit, noten, shitakes, chocoladevijgen en kan u ook aanvullen met minibroodjes en een flesje rode wijn. 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel uw kaasplank of buffet eenvoudig in onze webshop