Historiek

Op 1 december 1983 starten Noël Hemelsoet en Martine Criel hun zelfstandige slagerij op te Kluizen.

Aangezien het winkeltje behoorlijk verouderd was en al snel te klein werd, besluiten ze om in 1990 alles te veranderen.  Het oude huisje naast de winkel wordt afgebroken, er wordt een nieuwe winkel opgebouwd en het atelier wordt eveneens volledig nieuw gebouwd achter de winkel.  Een vernieuwing met succes!

Slagerij Noël wordt in 1995 lid van de Topslagers.  Een Belgisch-Nederlandse organisatie die garant staat voor zelfstandige slagers met TOP-kwaliteit.

 

In augustus 2009 neemt hun zoon Dieter de beslissing om full-time thuis te werken én binnen enkele jaren de zaak over te nemen. De toekomst is  verzekerd!

Een goede reden dus om de slagerij in een modern kleedje te stoppen... 

Op 19 november 2009 is "Topslager-Traiteur HEMELSOET" een feit!  Een volledig vernieuwde winkel die modern oogt en de klant een groter assortiment kan aanbieden.  Ook het atelier werd verbouwd tot een hygiënisch verantwoorde werkplaats aangepast aan de strenge HACCP-normen.

 

Nog geen 2 jaar later is er al weer vernieuwing!  De zijgevel wordt geschilderd en verfraaid met een frame en spandoek met daarop het nieuwe logo en de nieuwe naam:
 

"KLASSESLAGER HEMELSOET"

 
"Klasseslager" is een vernieuwde organisatie.  Ze bestaat voorlopig uit een 40-tal zelfstandige slagers uit het Vlaamse land die zich gegroepeerd hebben, zonder hun eigenheid te verliezen.
Meer informatie over deze organisatie kan u vinden op de site: www.klasseslager.be of
bij Klasseslager Hemelsoet in de winkel!